Inquiry
Form loading...
  • Telepon
  • Surélék
  • Whatsapp
    WhatsApp7ii
  • WeChat
    WeChat3zb
  • 010203
    Nawiskeun mesin CNC, molding suntik plastik, lambar logam, vakum casting jeung percetakan 3D

    PAUSAHAAN
    Bubuka

    Shenzhen Breton Precision Model Co., Ltd mangrupikeun panyadia kualitas luhur anu nyayogikeun pamrosésan anu lengkep pikeun manufaktur.
    Kami nyayogikeun solusi anu pangsaéna kalayan produksi ramping sareng prosés éfisién pikeun konsumén urang.
    Nawiskeun mesin CNC, molding suntik plastik, lambar logam, vakum casting jeung percetakan 3D, kamampuhan manufaktur urang nutupan rupa-rupa industri.
    Kaasup impor 3 sumbu, 4 sumbu jeung 5 sumbu puseur machining CNC.
    Ti prototyping ka produksi masal, urang mantuan nyieun produk kalawan géométri kompléks jeung tungtutan éstétika tinggi.
    Sadaya produk urang nyumponan kritéria kasabaran anu ketat sareng standar kualitas, ngajantenkeun urang janten perusahaan manufaktur dumasar paménta di Cina.

    Tempo deui
    tentang Kami

    URANG
    Palayanan

    Diadegkeun dina 2015, Shenzhen Breton Precision Model Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun jasa pamrosésan anu lengkep pikeun syarat manufaktur. Kami ngahususkeun dina produksi lean sareng prosés lincah pikeun nganteurkeun solusi anu pangsaéna pikeun konsumén urang.

    lso9001

    Kualitas bahan baku anu mumpuni

    Kakuatan Produksi Kuat

    Kakuatan Produksi Kuat

    Kaahlian kami ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun produk kalayan géométri kompleks sareng tungtutan éstétika anu luhur.

    Kontrol kualitas

    Kontrol kualitas

    Di Shenzhen Breton Precision Model Co., Ltd, kami taat kana kasabaran anu ketat sareng standar kualitas pikeun sadaya produk urang.

    Tim Kami

    Tim Kami

    Tim kami dilengkepan pikeun nganteurkeun rupa-rupa bagian produksi volume rendah sareng produksi masal kalayan penampilan anu sampurna sareng struktur kompleks.

    Produsén ngalaman

    Produsén ngalaman

    Salaku produsén ngalaman, Shenzhen Breton Precision Model Co., Ltd specializes di custom prototyping gancang, manufaktur kapang, rékayasa OEM, sarta jasa manufaktur.

    PELAYANAN

    APLIKASI

    BARANG ANYAR

    0102030405060708091011121314

    Ngalanggan Newslatter kami

    Maranéhanana kudu ditinggalkeun salaku sato nempo murka manéhna.